• Vi skickar din order inom 24h!
 • Frakt 59kr - Fraktfritt på alla ordrar över 899kr!
 • Betala säkert med Swish, faktura eller kort!
 • Åldersgräns - 18 år!
 • Kontakta oss på kundtjänst mellan 10.00-14.00 på telefon: 08-121 567 20
 • USP icon trophy
  PRISGARANTI PÅ HELA SORTIMENTET!
 • USP icon check
  BLIXTSNABBA LEVERANSER! VI SKICKAR ALLTID INOM 24H HELGFRIA VARDAGAR!
 • USP icon credit-card
  HANDLA TRYGGT, KÖP NU OCH BETALA OM 14 DAGAR UTAN AVGIFT!
 • USP icon like
  VI STÅR FÖR FRAKTEN PÅ ALLA ORDRAR ÖVER 899KR!
 • USP icon home
  VI FÖRVARAR SAMTLIGA CIGARRER I VÅR KLIMATKONTROLLERADE WALK-IN-HUMIDOR FÖR BÄSTA KVALITÉ!

Välkommen till Puros.se – Din destination för cigarrer och tillbehör!

Letar du efter det perfekta stället att hitta billiga, exklusiva eller till och med limiterade cigarrer? Då har du kommit rätt. Välkommen till Puros.se – din oas för cigarrnjutning och tillbehör! Vi stoltserar med ett av Nordens mest omfattande sortiment av cigarrer, cigariller och allt som en sann cigarrälskare behöver för en komplett upplevelse.

Cigarrsortiment för varje smak och budget

På Puros.se finner du inte bara ett brett utbud av cigarrer och cigariller i olika storlekar och prisklasser, utan också varumärken från världens alla hörn. Vi strävar efter att erbjuda den perfekta cigarrupplevelsen oavsett om du söker efter klassiska favoriter eller vill utforska nya smaker. Hos oss hittar du allt från smakfulla och prisvärda val till unika och exklusiva cigarralternativ som tillfredsställer även de mest kräsna smaklökarna.

Brett utbud av cigarrtillbehör för att komplettera din upplevelse

Men vi erbjuder inte bara cigarrer – vi är stolta över att erbjuda ett av branschens största och mest mångsidiga utbud av cigarrtillbehör. Från eleganta cigarrsnoppare och pålitliga cigarrtändare till förstklassiga humidorer och andra förvaringslösningar – vi har allt du behöver för att komplettera din cigarrnjutning och bevara din samling på bästa möjliga sätt.

Fokus på kundnöjdhet – Din upplevelse är vår prioritet

På Puros.se är din tillfredsställelse vår högsta prioritet. Vi lägger stor vikt vid varje aspekt av din köpresa, från navigeringen och användarupplevelsen på vår hemsida till hur noggrant och säkert vi packar din beställning för att säkerställa att din kvalitetsprodukt når dig i perfekt skick. Vår dedikerade kundtjänst är här för att svara på dina frågor och hantera eventuella ärenden på ett snabbt och professionellt sätt för att säkerställa din fullständiga tillfredsställelse.

Puros.se – Ditt hem för cigarrnjutning och kvalitetsprodukter

Vår målsättning är enkel: 100% kundnöjdhet. Vi strävar efter att inte bara tillfredsställa utan överträffa dina förväntningar vid varje köp. Välkommen till Puros.se, din ultimata destination för cigarrer, tillbehör och en smakfull njutning. Utforska vårt sortiment och låt oss bli din trogna partner i cigarrvärlden!

Upptäck det bästa inom cigarrer och tillbehör – Välkommen till Puros.se!

Vi erbjuder en generös prisgaranti på hela sortimentet* som även gäller upp till 10 dagar efter köp. 

*Kubanska cigarrer har blivit en stor bristvara internationellt, Habanos har från och med 1.a augusti 2022 höjt priserna, vissa modeller så som Cohiba och Trinidad med uppemot 300%. Vi har beslutat att tillfälligt slopa prisgarantin på just kubanska cigarrer tills att läget stabilserar sig. Detta träder i kraft och rör samtliga ordrar som inkommit från och med den 4.e augusti 2022.

Besök vårt hjälpcenter för de mest vanliga frågorna. 

Hittar du inte svar på just din fråga så finns vi tillgängliga på chatt, mejl eller telefon.